Tajomstvá vianočného krbu

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Všetko, čo ste si vždy o Vianociach mysleli, ale báli ste sa to vysloviť nahlas.

„Pekný večer! Vám všetkým, ktorí ste nezabudli snívať, usmievať sa a vnímať krásu života!“

Vianočný divadelný koncert Thomasa Puskailera je pohodový večer, počas ktorého bude váš úsmev prirodzene striedať dojatie.

Veselo aj vážne o Vianociach. O predvianočnom čase, ako aj o prípravách na najkrajšie sviatky roka. O zhone a tešení sa. O mužsko – ženských prioritách. O detských aj dospeláckych očakávaniach spojených s príchodom Ježiška.

Všetko, čo ste si vždy o Vianociach mysleli, ale báli ste sa to vysloviť nahlas.

Ale aj o tom nevysvetliteľnom, krásnom, zázračnom a nepomenovateľnom... O najväčšom tajomstve a duchovnom rozmere sviatkov ľudského porozumenia, lásky a pokoja. O kráse a tichu. O ľudských, vtipno – smiešnych nedokonalostiach prežívania Vianoc. Aj o ich bezproblémovom prežití!

humor – sentiment – realita – sen

Priam rodinné stretnutie pri krbe spomienok, zábavných príhod a melancholických úvah na tému Vianoc. Rozprávanie sa o veciach, ktoré všetci prežívame, ale aj o veciach, ktoré sú nevypovedateľné. Sú nami len tušené a intuitívne vnímané.

láskavé slovo – anjelská hudba a spev

Ale predovšetkým! Zaznejú najväčšie a najznámejšie vianočné piesne, slávne melódie s novými slovenskými textami z pera vynikajúcich slovenských básnikov a textárov. V príťažlivom hudobnom a vokálnom šate. Songy, ktoré dôverne poznáte, ale aj tie, ktoré s nami nanovo objavíte. A zamilujete si ich. Ulahodia vášmu uchu a srdcu!

Zimné večery sú dlhé a sychravé. My vám jeden z nich skrátime a spríjemníme. Prežiarime človečenským teplom, vtipom, vôňou vanilky, ihličia a krásou hudby.

Dĺžka podujatia: 95 minút
Rok výroby: 2019
Dátum lokálnej premiéry: 19. december 2019

Galéria

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.