Cimbal Brothers a Mirka Partlová

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Vianočný koncert

Skupina Cimbal Brothers, ktorá sa špecializuje na originálne cimbalové covery najväčších svetových a slovenských hitov, vyráža na spoločné koncerty so známou herečkou a speváčkou Mirkou Partlovou s podnázvom “To pravé cimbalové TOUR 2018”.

Cimbal Brothers:

Skupina Cimbal Brothers hrá pod taktovkou huslistu - Alexa Reinera a aranžmány zostavuje líder a cimbalista - Fery Reiner, ktorý je okrem iného zapísaný v Knihe slovenských rekordov za skladbu Let čmeliaka, ktorú za účasti odbornej poroty zahral za 59,1 sekundy, čím vytvoril nový Európsky rekord.

To pravé cimbalové TOUR 2018:

Repertoár koncertov bude veľmi nevšedný a zároveň bohatý, nakoľko zaznejú hity od Michaela Jacksona, Queenu, Metallicy či Adele, cez Máriu Čírovú, Desmod a I.M.T. Smile v netradičnom spojení cimbalu, huslí za doprovodu bicích, gitary, basgitary a klávesov. Na turné okrem iného zaznie, aj známy slovenský soundtrack Hej, Sokoly!

V tomto špeciálnom spojení s Mirkou Partlovou, zaznejú aj muzikálové melódie, v ktorých momentálne účinkuje či účinkovala a tiež nebudú chýbať svetové hity, ale aj známe slovenské piesne ako “Čerešne” či zmes folklórnych piesní – “A ja taká dzivočka, “Mám ja orech” a iné známe ľudovky!

Koncert bude plný známych hitov, slovenských populárnych piesní a folklórnych piesní, ktoré si s nimi publikum iste rado zaspieva.

Taktiež nebude chýbať hovorené slovo, humorné príhody a celková spolupráca s publikom tak, aby diváci z koncertu odišli nabitý pozitívnou energiou, s nezabudnuteľným hudobným zážitkom a dobrou náladou…

26.12.2018 o 16:00 hod. v Mestskom kultúrnom stredisku v Kežmarku

DOBROVOĽNÉ VSTUPNÉ!

Dĺžka podujatia: 60 minút
Rok výroby: 2018
Dátum lokálnej premiéry: 26. december 2018
Dátum svetovej premiéry: 26. december 2018

Galéria

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.